Vita sandars Camping

Betyg 2 av 5 husvagnar på grund av sunkighet och småaktighet.

Vita sandar 

Om de som äger Campingen hade fått mera glöd i själva skötslen av campingen så hade den varit grym. Omgivningen är grymt fin och  Vänen som ligger lite bakom själva campingen är så vacker.  De har en fin pool.

Men den är inte gratis och det är inte campingen heller.

Dessutom  upplevde vi att dom var rejält småaktiga när vi var där. Då fick man betala tre kronor extra om man ville ha kall öl som stått i kylen.  Hade varit bättre de la på  20 kronor istället för att stå och berätta i kassan att det blir tre kronor extra för varje öl eftersom du tog dom ur kylen.   Sånt gör i alla fall att jag blir irriterad.  Att det även kostar pengar i poolen gör också att jag känner att de är giriga baka in det i priset med en gång  så slipper man bli irriterad.

Service husen var dåligt skötta när vi var där sunkiga och smutsiga dessutom kostade duscharna pengar.  Jag betalar gärna men då vill jag ha rent och fint när jag  duschar. Campingen är fin och stranden och allt men är ändå inget jag rekommenderar då de är giriga och har tappat gnistan till att sköta om sin camping tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s