Sandviken

Den här campingen får inte en enda träningsoverall av mig . För det fanns inget som var bra med denna camping.

Är en camping som jag aldrig mera kommer att åka till en natt räckte för mig och helst av allt skulle jag vilja vara utan den natten. Campingen var riktigt urusel. Servicehuset vidrigt snuskigt smutsigt.

Nu när jag gick in för att leta efter priset på campingen, så fann jag att en tvätt med torktumlare kostar 100 kronor.  Det säger mig ännu ett minus, ett minus till är ju även att det inte gick att hitta vad  en plats kostade.

Det fanns utedass vid en byggnad och sedan vid receptionen  ett få tal illa städade toaletter. till och med var en toalett sönderslagen som stod och läkte.

På vissa kranar med vatten stod det sjövatten.  Gräset var högt på platsen och jag kan inte komma på ett enda plus med just denna Camping. Personalen var oengagerad, vägen upp till själva campingen var smal och vissa ställen var det så illa att det skulle kunna göra sönder både bil och husvagn om  man inte var försiktig.  Sjö utsikt jo men visst som Norrlänningen säger, Lite svårt att inte få sjöutsikt då storsjön är just som namnet säger Dvs Stor!.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s