Rullsands camping Skutskär

Ett mera rättvist betyg från i år 2015

unnamed (8) unnamed (7)unnamed (8)

4 av 5 gav jag innan, och är nog där vi landar idag med. Eller nej det får allt vara bra med  endast 3 träningsoveraller.  De nyrenoverade service husen är ju fortfarande nyrenoverade.  Duschen kostar pengar men de har en smart lösning på duschandet.  De kör med kort så du behöver inte samla på dig pengar.  När du sedan  checkar ut  eller  på mitt och makens språk loggar ut, läggs duschningen på sluträkningen.

Denna gången hade vi tillgång till tvättstugan,  det hade vi inte förra gången vi va där.  Visst  det va en tvättstuga men dåligt med instruktioner och  en  enkel 60 tvätt tog 120 minuter. Så det var ont om tid för att hinna torka tvätten.  Rent och snyggt?  Nej det kan jag inte skriva för då ljuger jag. Hade jag  tappat min nytvättade tvätt på de golvet hade jag fått tvätta om tvätten.  Jag tänker att får jag betala 80 kronor för att tvätta två maskiner, så hade jag velat att det vart rent där när jag kom. Inte ska jag behöva städa stället innan jag lägger in min tvätt i maskinerna!  Där får bli ett minus.  80  kronor och riktigt smutsigt.

Det borde ingå i servicen att de i alla fall checkar av hur föregående gäst städat efter sig. Dessutom hade jag velat ha lite instruktioner hur man  enklast kör igång lite tvätt. Fick liksom gissa mig till det bästa tvätt programmet, vilket gjorde missen på att första tvätten tog så lång tid. Torktumlaren vart en seg en, tog lång tid på sig för att torka tvätten. Det vart tur att vi hade tvättlina i vagnen så vi kunde torka den sista tvätten vid husvagnen.

Det var rent, men inte CC snigelrent i servicehusen. Hade jag ägt stället hade jag sett till att personalen städade flera gånger per dag.  På en av toaletterna saknades det papper.

Att badet är fint, det är det.  Men det kan ju inte campingen ta åt sig äran åt, det är ju moderjord som skapat det så.  De var allt duktiga på att sköta om sin strand. Där fanns det inte något skräp och de körde med en maskin varje dag för att platta till stranden.

Restaurang finns på stället. Vilket maken uppskattar de hade lovat  trubadurkväll.  Men när vi gick dit för att kolla in och känna stämningen så berättade personalen att trubaduren vart sjuk.  Där hade det räckt att berätta, men personalen berättade villigt sedan  att han vart sjuk hela veckan och låg på sjukhus. Då känner jag att de kanske skulle haft en plan B, med en annan trubadur som gick in i stället för den tilltänkta.  Nåväl det gick allt att äta mat på restaurangen, även om det blev lite fel där med.  Jag äter inte gluten och på en tavla stod det grillad halloumiost.   När jag kom för att hämta maten, så sa jag men det står inte att det är bröd på osten. Tjejen i kassan var villig att ta bort  brödet, men här saknas det kunskap tänker jag.  Nu är inte jag så känslig som  de med Celiaki är.  Då kan de bli sjuka av bara andas in mjölet.  Men hon visste inte  om att jag inte va det. Sånt här tänker jag att de bör veta de som jobbar med mat.  Det fick jag lära mig för länge sedan redan på 90 talet.

Nej, jag känner att det saknas lite för att ha fyra träningsoveraller.  Tror att förra betyget blev till av lyckokänslorna i min kropp.  Det var bara några dagar efter vi köpt vår då nya husvagn.

Jag känner att det får allt räcka med tre  träningsoveraller,  eller är jag stygg då?   Men om jag  ger dom tre träningsoveraller med bilden;

unnamed (7)Maken är nöjd, lätt att lägga till och restaurang med pub.

unnamed (8)

Vi är nöjda båda två,  fast jag känner lite si och så med städ, och lite annat. Det va lite för mycket i pris för själva campingen 350 kronor natten. Det gick inte att förboka om du inte bokade en hel vecka.  Dumt  vilket vi fick uppleva förra året, då vi faktiskt inte fick plats och fick åka till Harmånger i stället. Blåser det fel och vindarna kommer till campingen från stora Enso anläggningen så luktar det illa  lika illa som i Grums. pappersbruket.

unnamed (8) En träningsoverall är för stranden, men den är för  stranden!

2012 Betyget

Betyg 4 av 5 husvagnar

Rullsand var en trevlig camping, bra helt ny renoverade service hus. Trevlig personal och vackra vyer.

Bar och restaurang fanns invid havet. Fram till klockan tre hade man på sig att bestämma om man skulle stanna eller åka vidare.

Eftersom vi var på väg emot Vilhelmina så åkte vi tyvärr redan dagen efter annars hade jag gott kunnat stanna en vecka eller två.

 Läs inlägget jag skrev när vi var på just denna campingplats. 

spelade inne i samhället som var skutskär.

Den finaste sandstranden jag någonsin varit på fast lite väl långgrund.

 kvälls sol vid stranden 


2 reaktioner på ”Rullsands camping Skutskär

 1. Hej jag kom in på din blogg när jag googlade husvagnsbloggar
  du skriver jättebra och intressant
  vilken camping i östersund var det som var så smutsig?
  jag har också en blogg
  annelie gunnarsson
  thibia.blogg.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s