Dalslands Camping

Dalslands camping Vår egen camping  får 4 träningsoveraller detta för att priset det bästa sjön är fin och det alltid så trevliga  bemötandet.

I Bengtfors ligger den fina camping, här är vi stationerade när vi inte är ute och åker.  I två år har vi allt som ofta packat ner varor i bilen och smitit hit. Visst duscharna skulle kunna fixas lite. Men de är rena och fina, så även toaletter och området överhuvudtaget. Campingen ligger lite i utkanten av Bengtsfors en halvtimma genom skogen så kommer du in till stan efter du gått ner för stans värsta backe. Den är nästan värre när man går hem igen som om den växer under tiden när man handlar.

Campingen har allt du kan behöva som campare. Sjön är helt underbar och som ett litet extra plus har man möjlighet att basta på kvällen och sedan springa rätt ut i sjön.  Personalen gör allt för att gästerna ska trivas och är ur trevliga.  Dom har alltid ett leende till alla de möter.

Vi är många som campar här på sässong, även om vi är ute på turer ibland så är det här  hjärtat är. Hit vi återvänder efter våra resor.

God mat finns att få här och alla förnödenheter finns i butiken som inte alls har campingpriser utan helt vanliga priser. Till och med så att du kan köpa min bok i butiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s