Daftö Camping.

Betyg 4 av 5 Husvagnar pga av priset och den dåliga botten i havet

 Där har vi spenderat många timmar dagar och veckor.  I fyra års tid var vi där från och till.  Daftö är värda sina stjärnor, fast de gånger jag varit där så har viss personal varit lite väl snorkiga.  Daftö har otroligt fina Servis hus. Helt underbara duschrum för både barn och vuxna. Dessutom en ordentligt fin bastu. Mycket aktivitet för barn, och restaurangen serverar god vällagad mat.  Campingplatserna är väl stora och varje plats har el, tv vatten avlopp på sin tomt. Omgivningen är vacker.

Synd är bara havet botten är dyig rent av lite vidrigt att gå på. Tur att dom har pool som är gratis.  Där kan man svalka sig om man nu inte gillar geggig botten. Daftö är verkligen en bra camping, men de tar betalt för det och det rejält Norska priser. Men dom är inte småaktiga och de flesta i personalen är service inriktade och gör allt för att du ska trivas. Bra lekplatser och mycket underhållning för barn och vuxna.

Här kan du läsa ett inlägg för några årsedan då vi var på Daftö det är några år gammalt jag har ju bloggat i många år nu 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s