Caravan Club of Sweden Hökensås.

http://www.caravanclub.se/hoekensas-campinginf
DSC_0301[1]


unnamed (8)unnamed (8)unnamed (7)unnamed (8)
Betyg? Jag tänker mig fyra träningsoveraller

Då har vi nu kommit hem från våran lilla långa tur till Hökensås.

Den lilla USB laddaren i kameran, så här kommer korten som  blev till underrundvandringen idag. Våra vänner som bor mera stationärt på campingen visade oss runt både igår och idag. Ju mer de visade ju trevligare blev campingen.

Du möts av en välkomnande skyllt, det gör du visserligen på varje CC snigel camping men här kände jag mig verkligen välkommen mera än jag gjort innan.

DSC_0296

Receptionen, visst ser det mysigt.

Rent och snyggt är viktigt och just det där med städning så fanns det inte något att klaga på.

Att Hökensås campingen har tänkt på allt och på lite till gjorde inte mitt betyg sämre.

För de har verkligen tänkt på allt.

DSC_0305

DSC_0304

DSC_0306

DSC_0308

Är du en lite mera sofistikerad fiskare så finns det en lite diskbänk där du  har möjlighet att rensa din fisk och till och med väga den.

DSC_0307Kanske  mindre bra för den  som gillar att dra storfiskare valser. För där fanns beviset, Fisken den vägde inte mera än det som  vågen visade liksom.

Nu vet jag inte hur mycket  eller hur stora fiskarna är runt om i sjöarna där men, tänker att om man vågar sätta upp en våg så är det nog så att fisken i alla fall är  så pass stor så att den är värd att väga.  Det är inte fy skam! Bevis med en gång liksom 🙂

Servicehuset rent och snyggt verkligen det fanns inget att klaga på där inte. Att de hade en sådan där snabb diskmaskin gjorde inte saken sämre för ibland är det skönt att slippa trilskas med disken.

DSC_0292

DSC_0290

DSC_0291

Ska man packa ihop och åka iväg, så är det extra skönt att bara köra in den där sista disken i maskinen och det bara tar tre minuter att köra den. 

DSC_0332

DSC_0275

DSC_0272

Samlingslokalen var stor och där fanns även den  berömda Karaokemaskinen den som jag inte fick en chans på  vilket i och för sig vart tur :). För jag hade stått där ännu och gett hals.

DSC_0274

Runt 19.00 på kvällen så tändes grillarna,  du kunde ta din köttbit och grilla den på en av de två stora grillarna som eldades med ved.

DSC_0286

DSC_0333

Ville du umgås med de andra gästerna så fanns det bord och stolar runt grillen. Ingen skulle heller bli sur om du då du grillat färdigt din mat, gått iväg till din husvagn för att förtära den där, tillsammans med dina husvagnsinvånare.

DSC_0330

Tvättstuga  som  även den vart ren och fräsch med ganska så nya maskiner i fanns där.

Ett jätte fint  gammalt mysigt hus fanns även att hyra,  underbar inredning där man låtit det gamla vara kvar.DSC_0314

DSC_0315

DSC_0316

Många sängplatser, toalett samt dusch i huset.
DSC_0319

DSC_0321

DSC_0323

DSC_0320

Nu va det inte bara fisket man pratade om, det fanns många svampar i skogen som fanns i närheten, bär kunde plockas och det fanns många promenadstigar.   Sjön var 2 km  från campingen.

Även om jag saknade sjön så berättade man för mig att det vart en fördel och det är klart har man småbarn så slipper man vara rädd för att de springer ner till sjön utan uppsikt.     

Carina Ikonen Nilsson

Carina Ikonen Nilsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s