Kolgårdens stugby & Camping

Betyg 5 av 5 Träningsoveraller 

Campinglistan 

  1. Kolgårdens stugby & Camping är och kommer antagligen att förbli den bästa campingen som vi varit på. ligger lite i utkanten av  Vilhelmina på vildmarksvägen som leder till  fjällen.  Den är så gemytlig och familjär. Personalen är service inriktad och ser alla som värdefulla gäster.  Tillmötesgående så långt det bara går.  Priset är mera än överkomligt nästan skamligt lågt. 190 kr per natt.  Campingplatserna  är med sjöutsikt allihop. Bra fiskemöjligheter.

     I priset ingår dusch behöver inte betala för vatten. utrymmerna är stora och fina bra städat, Service byggnade är  ren fina städade utrymmen och är du sugen på glass eller läsk så är det bara att ta för dig pengarna lägger du i en lite plåtburk vid respektive kyl eller frys.  Det finns restaurang och pub fin bastu på bryggan.

    Grillkåta mitt på campingen som gör att du slipper myggen om du vill grilla.  Mitt sidhuvud på den här bloggen är insidan på grillkåtan.

 Jag kan på det varmaste rekommendera denna otroligt fina camping  och kommer igen och igen besöka den då vi vill till Fjällen.  Det är nära till Stekenjokk och Marsfjällen 

Mera att läsa om då vi var i Vilhelmina 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s