Ängby camping

Får  en träningsoverall.

För att den låg centralt.

Ängby camping ligger under 5 minuter till Brommaplan från Campingen, Nära bad och rutschkana.  Badet var en allmän badplats som var väldigt fin. Minuset som blir är rutchkanan som kostade 120 kronor för en dag.  Skulle se det som ett plus om den var gratis, för Campinggästerna. Att campingen får en träningsoverall beror endast för det centrala läget. Campar man i Stockholm är det ju antagligen staden som skall upplevas där av pluset.

Det fanns liksom inget annat som är värt en träningsoverall. Platserna är väldigt små, du får välja om du vill ha förtältet eller husvagnen på platsen. Vi valde självklart Husvagnen var på vi sedan hade  1 – 1.5 meter kvar till stolar och bord innan staketet som delade av platserna. Det var en året runt camping var på det resulterade i att det var en del bostadslösa som hade det som en gång varit husvagnar. Där bodde människor i husvagnar som var mera söndriga än hela väggarna hade lossat och i vissa vagnar kunde du se rätt in.  Jag säger inte något om om människorna som bor i  dessa vrak. Men vraken talar om för mig hur illa vi i detta land behandlar människor som liksom kommit på kant med livet.  Just sånt gör ont i hjärtat på mig, och jag upplever det väldigt tragiskt att det finns sådan misär.

Dessutom kändes det väldigt otrevligt att ha tre bärbara datorer in låsta i husvagnen när vi var ute på stan.  Service husen var under all standad men tack och lov var det inte utedass. Fast det var inte långt ifrån. Priset för platsen var dyr och du fick dessutom betala för duschar.

Det var väldigt svårt att få in och ut vagnen får campingen. Det gick inte att backa in för det var så trångt. och det gick inte heller att köra rätt ut när vi skulle åka även då var det trångt och skulle vi inte putt ut vagnen så hade vi fått med oss grannen mitt emot och  delar av staketet som tillbehör.  Inte heller fanns det trådlöst Internet och de sålde heller inte på-laddning till bärbart.  Ville du ha Internet skulle du betala 69 kronor för en dag.

HÄR  kan du läsa mera om vår upplevelse av campingen.  Campingen var för tok för dyr för vad

den erbjöd enligt mig.  Det är heller inte något jag rekommenderar. Utan ska ni Campa i Stockholm så måste det finnas något som är mycket finare och trevligt.  Men omgivningen utan för Campingen är vackert.  Tyvärr kan ju inte Campingen ta åt sig något av den äran,  för det är som övriga Stockholm dvs vackert.  Alldeles in till ligger denna vackerhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s