Har landat i Strömsund igen.

Började skriva redan i morse men Maken vaknade redan kl 7. Vilket gjorde att jag inte hann skriva klart. Vår toalett var lite mycket i. Så vi var på väg lite efter 7. Vi åkte till Marssfjäll Mountain Lodge ligger ca 6 mil från stekenjokk. Där hade de latrintömning och vattenpåfyllning. 60 kronor kostade det vilket vi tyckte det vart helt okej. Vi hade ju inte sovit där, självklart ska vi betala när vi utnyttjar deras service. Vi hade ju sovit på fjället tillsammans med alla de andra fri-camparna. Vilket var en fantastisk upplevelse. Nu har vi ju varit där förr så att solen inte försvinner och att det inte blir mörkt, visste vi innan. Ändå är vi lika förundrade varje gång. Igår fick fönstret vid fotändan vara utan rullgardin. Det blev som en tavla det där lilla fönstret. Så vackert.

Foto är taget 23.26. solen hade gått ner lite grann bakom fjället.

Vi gjorde en sista tur runt fjället titta lite extra på vattenfallet och lite annat. Något jag kom på när vi åkte från Saxnäs hållet mot Blåsjön, var att det är mera storslaget på något sätt, när man kommer från Vilhelmina hållet. Kanske för att vi kom från det hållet första gången men känslan blir så stor det är så stort långt innan man träder upp på fjället.

När vi kom till Blåsjön skulle vi svänga av till Norge tänkte vi. Men vägen var för smal så vi vände efter ett tag.

Just nu sitter vi och hänger i Husbilen, åt middag för ett tag sedan. Disken är kvar. Orkar inte idag, den får stå i baljan tills imorgon. Har simmat i Bassängen här i strömsund igen. 1000 meter det behövs när man sitter i bil hela dagen. Imorgon tänker vi att åka 40 mil hemåt, då har vi 40 mil kvar tills vi är hemma igen. Vill komma hem tills fredagen det ska vara fint väder. Tänker att det kan vara skönt att ligga och sola i trädgården en dag eller två innan vi ger oss ut igen.

Lev idag just nu, igår finns bland våra minnen. Morgondagen just då i framtiden som i morgon.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s