Lappland. Vilhelmina

Renarna lyser med sin frånvaro. Ibland är det så ibland får man nöja sig med bara fjällen och den lite kyliga friska vinden. Här sitter jag nu med hela fjäll-landskapet framför mig och skriver. Solen värmer mig från utsidan och in. Här skulle jag vilja stanna för alltid och inte komma tillbaka. Sitta här och riktigt njuta av den vidunderliga utsikten. Tystnaden och fåglarna som gör sitt med att höras.

Just nu är stunden fantastisk Livet blev genast så mycket enklare och just nu är det enkelt att vara just nu i den här stunden. Fjällen, då är jag här igen. Alla de där 100 milen vi åkt är vart varenda en meter. Hade jag hittat en jobb här uppe så hade jag flyttat innan jag hade blinkat. Tystnaden, naturen allt vackert som är så orört och vidunderligt. Jo, tänk att efter en arbetsdag traska ut i det här. Fast frågan är om det hade varit så att jag bodde här hade jag då uppskattat det så som jag gör nu?

Kanske hade jag som vanligt lagt ner tiden på att göra alla de där måstena då. Det är ju dom måsterna som jag inte har just nu.

Nåja. nu ska jag sluta skriva. The eagle has landed. Eller i alla fall är jag här. Lev idag just nu igår är historia och morgondagen är här först imorgon. Just NU Gäller. . Just nu ska jag njuta av solen och vyerna.

Carina Ikonen Nilsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s