Vägassistans är bra att ha…..

Lite sent men jag har inte varit i husbilen under midsommar. Men nu sitter jag här. Den trådlösa hotspoten har jag tillverkat själv då det inte funkade med den vi har i husbilen. Mäkta stolt över mig själv. Japp jag fixade det. Nå ja, tog en stund. Men skam den som ger sig.

Idag är vi på Stenröse Camping. Vilket är en liten camping i Trollhättans utkant. Igår när vi kom hit så fick vi en illa skruv in i däcket på bilen.

Ibland är det som om någon där uppe ser till oss. Som vaktar så man inte får mera än man klarar av. För tre dagar sedan pratade maken och jag om Vägassistans. Vi har det på vår bil men hade ingen på vår husbil kollade maken upp. Vi trodde det ingick i vår helförsäkring men så var inte fallet. Maken ringde Försäkringsbolaget och vi fick till oss en sådan där vägassistans försäkring. Igår när vi kom in på Campingen så pös däcket en skruv utan spets bredden ca 0.5 cm vid själva skruvande gick rakt in i däcket. Däcket blev pafft. Maken ringde försäkringsgrejen och hit kom en kille för att hjälpa till att laga däcket.

Killen kom hit med fel bil för verktyg saknades och de verktyg vi hade i vår lilla bil var förklena fast de tillhörde bilen. Men på mindre än en timma hade vi sedan luft i vårt däck. Första veckan på semester lär vi få åka till en däckfirma och fixa till den provisoriska lagningen.

För tre dagar sedan skaffade vi försäkringen och igår fick vi utnyttja den. Någon där uppe såg till att vi hade med eftertanken innan det blev galet. Inte en krona kostade själva besöket. Kan tänka mig vad detta skulle kostat om vi saknat försäkringen vägassistans.

Lev idag just nu. Igår finns inte längre här och morgondagen den är här först imorgon. Ha en fin dag.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s