Stenrösets camping

Tänker att jag ska skriva lite om Stenrösets Camping.se. Jag tänker att den allt är värt ett besök. En riktigt trevlig liten camping med Pool, liten kiosk, bar och restaurang. Campingen ligger lite utanför stan i Trollhättan. Nära till Trollhättan city men även Sveriges vackraste stad dvs Vänersborg. 40 minuter bort ligger även Uddevalla. Ska du till Liseberg åker du 45 ner kanske på en timma.

Idag innan vi åkte hem, pratade jag med campingvärdarna för att få lite bättre koll på vad som var bra med deras camping. Som svensk är vi aldrig bra på att sälja oss själva, jag fick hjälpa honom på traven. Medans jag intervjuade honom, vart den en kund som skulle checka ut som gav betyget som: Trevlig, mysig camping med fantastisk personal som vet det där med service och bemötande. Tänk jag tänker lite samma. Många gäster är återkommande vilket är ett gott betyg. Fanns de gäster som kommit åter i över 30 år.

Under våren och försommaren är det en lite lägre kostnad för att campa. Är du medlem i PR husbilsklubb får du även en viss rabatt på priset. Utcheckning ska ske innan kl 13.00 men det går att diskuteras och kommas överens om annat med, berättar Campingvärden.

För er som läst mina inlägg innan, vet ju vad jag säger om Norrlänningarna och deras Campingar. Där är inget omöjligt. Jag fick just den känslan, när jag pratade med denna campingvärd med. Här var inget omöjligt. Här fanns inga problem utan sådant löste man.

Det finns vissa perioder där du kan behöva boka en plats, för att vara säker på att få plats. Det är vid Midsommar, Saab festivalen och Trollhätteträffen sist men inte minst även vid Fallensdagar.

Om jag inte minns helt fel så var det Trollhätteträffen som det kom människor från Norge, Danmark mm.

De har tio stugor, 100 campingplatser med el. Inga ställplatser ännu men det är på gång. Till nästa år ska det även finnas riktigt bra ställplatser för husbilar. Plana platser med en liten gräsplätt för att ställa bord och stolar.

Servicehuset fantastiskt. Rent snyggt och är nog inte så längesedan de gjordes i ordning.

Pool, lekplats samt studsmatta. Fanns även en del leksaksbilar och små cyklar till de mindre barnen för utlåning. Två riktigt stora trampbilar som det gick att hyra. De stora trampbilarna såg riktigt spännande ut. Det fanns även en dusch om i fall att din hund behövde duschas av.

Jo, här pratar vi camping när den är som bäst. Riktigt trevlig liten camping, där det faktiskt blir ett gott betyg. Fyra träningsoveraller mycket för det trevliga bemötande, de rena fina servicehuset. Poolen inte att förglömma. De hade liksom allt, hade tänkt till på-riktigt det liksom fanns något för alla. Skulle du mot förmodan glömt grillen så fanns det i alla fall två grillplatser om du nu skulle stå utan grill.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s