En Garmin camper 770, det är inte en dammsugare.

Jag var ute efter dammsugare, men det blev som maken ville det blev en Garmin. En Garmin är inte en dammsugare.

Jo känns i kroppen som när vi köpte vår första husvagn just nu. Ledigt ledigt tid ska utnyttjas, för att njuta och att vara på resande fot. Idag när jag kom hem efter mitt jourpass, så gav vi oss av.

Ut med vår lilla Buster som han så fint heter. Buster är vår lilla fina husbil. Idag har han fått lite attiraljer, som man inte ska vara utan, enligt maken. Enligt mig fick vi inte det vi skulle. För jag är ute efter en dammsugare. Maken han va ute efter en GPS. GPS hm…. jag har kört med GPS i många år men, det spelar ingen roll hur många GPSer man har. Man kör fel ändå, enligt mig. En gång körde jag och dottern fel fyra gånger på samma dag, vi råkade komma till samma ställe.

Den gången var vi i Borås. Ordspråket alla vägar går till Rom, har vi döpt om till att Alla vägar går till Borås, men ingen går där ifrån. För det först när vi körde precis tvärt om emot vad GPSen sa, som vi tillslut
hittade hem. Då körde vi över ko stigar och åkermarker men hem kom vi. Så det där med GPS hmm inte min grej jag kör fel ändå.

Idag har vi då varit ute på en kortare tur i Trestadsområdet i dess rätta bemärkelse. För vi var i Uddevalla Trollhättan och den fina lilla staden Vänersborg. Vi hann med en liten snabb camping vid Ellenö sjön med men bara för att vi kunde. Men oj va det blåste.

OJ, vad jag blev trött medans maken körde bilen. Vågade ju inte lägga mig i sängen när han körde men jag kan lova att det var lockande. Inser att man inte får göra det. Men lockande va det. Idag blev det istället en middagslur tillsammans med HOCKEY. Frölunda vann med 4 -0. Enkelt som min kompis skulle sagt.

Nästa helg är jag ledig, gissa vad vi ska göra då om jag får bestämma. Enkelt blir det om jag bestämmer. Husbil, så klart husbil. Inte vilken husbil som helst utan husbilen Buster så klart. Här ska Campas i helgen som kommer.

Nej lev idag just nu, igår finns inte kvar mera än i spår av minnen. Morgondagen den är här först imorgon. Just nu gäller det är just nu i denna stund vi andas och lever. Det är just nu som vi kan påverka.

Carina Ikonen Nilsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s