Sonen ute på nya upptåg.

Jo sonen är som han är kan ju inte vara annat med en mamma som jag.  Som jag redan skrivit har de köpt husvagn. Bättre begagnad sådan men fungerar.  Tidigt igår morse åkte de iväg på nya upptåg. Tror de har varit ute sexdagar av hans 8 dagars semester tre veckor kvar tror jag han har.  Tänker de kommer bli många resor för dom.  Just nu är dom på en camping i Årjäng.  En camping som han berättade för mig var som den som heter Hanatorp ligger i Sjuhäradsbygden.  När sonen säger så är campingen bra, för han gillade Hanatorp på den tiden vi var där.

Det är roligt att få vara med och höra om deras resor, innan de stack iväg denna gången så gjorde sonen nya rullgardiner. De som fanns i vagnen var mindre bra. Nu tog han en gammal hemifrån som han innan köpt på Ikea. Av den stora Ikea rullgardinen fick han tre rullgardiner vid den stora sittgruppen.  Nu behöver han bara en liten större till den lilla sittgruppen så har vagnen lika dana rullgardiner runt om.  Medans vi klippte till rullgardinerna så tvättade de gardinerna som satt i vagnen. De gjorde susen på luften inne i vagnen.  När han köpte vagnen så visste han inte om Kylskåp och om batteriet fungerade. Men det har visat sig att allt fungerar som det ska.  För sjutusen kronor fick de en fin väl fungerade vagn som ger dom minnen för livet om det året de köpte sin första husvagn.  Jag som liksom vart campare i några år inser och misstänker att det kommer bli en del vagnar under åren som går.

Igår när jag och maken pratade om husvagnar och vad som varit genom åren så pratade vi Kip, Vi har aldrig haft någon sådan vagn men alltid gått in och tittat i de som funnits.  Tycker dom är söta, har smarta lösningar och alltid funderat på att köpa sån vagn.  Skulle vi mot förmodan nu sälja vår vagn så har vi lovat varandra att då får det då äntligen bli en Kip.

Lev idag just nu Igår finns inte kvar och morgondagen den kommer först i morgon.

19622715_10154927958284296_1819911874_n

Carina Ikonen Nilsson

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s