En dag i campingens tecken här.

Idag vart det en bra dag i campningstecken. Först åkte jag med dottern till Bengtsfors och packade upp det jag skulle ha med mig hit.  Efter det så åkte vi till Årjäng och hälsade på sonen och hans lilla familj. De campar där uppe på en Jätte fin camping.  Det ända jag hade att klaga på är badet. Det var långgrunt och emellanåt lite geggig botten.  Men själva campingen i sig var bra. Nära till servicehus och vatten.  Lite många bitare vart det kanske. Blinningar gör så ont och kliar så länge så där får bli ett minus.

Nu när jag ringde Sonen på kvällen för att fråga hur det va så berättade han att de som äger campingen även hade lite djur som  lillflickan fick titta på. Det hade tagit sig en tur till Norge vilket bara va fyra mil från där dom är.  Här hemma på vår lilla camping har vi badat på eftermiddagen bara myst av solen och varandras sällskap.  Har fått ett par tyska grannar som verkligen vet hur man gör när man campar. Det där med fiskeutrustning har de också full koll på. Har aldrig innan sett sådan packning för att dra upp lite fisk.  De har en liten Volksvagen Caddy,  har bara säng i bilen resten har de packat upp och ställt ute  de sitter under en markis.  Deras son kommer antagligen sova i tältet som de slagit upp på sin tomt.

Nepp ha en fin kväll… Lev idag just nu, igår finns inte här inte ens eftermiddagen utan här är det kväll.  Morgondagen den kommer först i morgon.

19622715_10154927958284296_1819911874_n

Carina Ikonen Nilsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s