Då vart det vanliga grå i alla fall för maken.

Maken har återtågat till det vanliga grå igen. Det är allt tur att han har en morgonpigg fru som har lite koll på klockan. Jo annars hade han sovit sin semestertid. Men med mig som fru så vaknar man i tid.  Det blåser i träden idag, jag hade tänkt mig en tur till stranden men tror det fungerar lika bra med att sola på altanen för då kan man gå in om blåsten blir för hård. Inpackningen av sonens förtält igår gick bra men det behöver torkas lite. Att packa ner förtält i regn är aldrig roligt men skönt när det är klart. Då vart den där semestern över för vår del, bara jag som är ledig två veckor till.  Simmat har jag gjort, norrlandsresan är ett minne, ny bil är inhandlad och sonen och hans familj har blivit med husvagn. Deras nästa resa är redan planerad de skulle åka redan som imorgon. Det har varit en bra semester, har varit dagar av vila men även dagar av massor att göra. Det jobbigaste vart nog bilköpet tog tio timmar. Visst vi  valde och funderade men den bilförsäljaren som vi hade vart noggrann och förklarade minsta detalj för oss.  Det är bra med noggrannhet men ack så jobbigt.

Husvagnen står där den står. Efter semestern skull vi sätta upp förtält sa vi Men jag vet inte. Semestern är över och sommaren är kort. Kanske räcker med Markisen blir nog inte så många dagar vi är upp där mera denna säsong.  Vi får se en tur till Stockholm ska göras och en tur till Skara sommarland ska hinnas med så förtältet kommer nog ligga i källaren detta år. Fyra veckor av ledighet och vi har inte hunnit med det vi tänkt.  Två resor kvar innan vi har gjort det vi tänkt oss. Innan vi kan åka någonstans så är det även så att dragkrok ska på för den hann vi inte få på innan bilhandlaren gick på semester.

Husvagn utan dragkrok det har vi vart med om förr. Det var då när vi köpte vår första vagn och det är en lång historia som gav oss en massa resor till Örebro. Nå ja nog smattrat på tangenterna för idag.

Simmat mina tusen meter har jag gjort där uppe i Bengtsfors, en dag vart det 1500 till och med. Sammanlagt har jag nog simmat fem- sextusen meter. Det är bra för leder och och kropp.

20158562_10154977331929296_190573682_n

Lev idag just nu, igår finns inte kvar semestertider är över i alla fall för maken. Morgondagen är där borta i framtiden.  Det är i nuet vi gör så att framtiden har möjlighet att glimma.

19622715_10154927958284296_1819911874_n

Carina Ikonen Nilsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s