Sonen som blev med husvagn….

Nu regnar det och smattrar i husvagnens tak.  Sonen som  just köpt husvagn har förtält på sin vagn och ska packa ihop. De ska åka hem för att tvätta och vila upp sig någon dag eller två. Det är nackdelar det när det regnar och det ska rivas tält. Då är camping inte lika trevligt men väder råder man inte över.  Sonen och hans lilla familj köpte husvagn i förra veckan på Onsdagen.  Av dessa fem dagar som gått har de varit ute med sin lilla vagn i fem dagar.  Det blir ju så när man köper vagn, då använder man den nästan hela tiden.  Just det där med husvagn och  små barn är ett perfekt sätt att åka på semester.  Man har huset och det vanliga med, blir man trött så kan man sova, blir man hungrig så kan man gå in och äta. Allt är liksom med. NU har sonen och hans fru även provat förtältet på sin vagn så de fick två rum och kök. De har köpt till en liten pool till lillflickan så hon kan plaska.

Sonen och hans fru kom på redan i tisdags kväll innan de skulle åka hem här ifrån att de ville ha husvagn.  På onsdagen åkte vi iväg för att titta på en vagn.  En polar 470 en gammal en. En billig en.  En billig gammal men med förtält till som faktiskt inte såg så pjoskigt ut.  Inget cirkustält.  utan ett grått snyggt tält.

DSC_0061 (1).JPG

DSC_0048Vagnen ser kanske inte mycket ut för välden men är funktionsdugligt och faktiskt lite charmig.  De köpte vagnen för 7000 kronor och fungerar förutom att de inte har batteri till den. Ett batteri till den kostar runt tusenlappen så det är överkomligt.

Igår hade vi en riktigt mysig dag här på vår lilla camping, solen lös och vinden kändes. Badade gjorde vi och eftersom vi inte klätt vår vagn med förtält så satt vi i deras tält de ligger precis bredvid oss så vi är grannar.

Idag ska förtältet ner kunde vart bättre väder men sånt räder man inte över så det är bara att gö…..

Ha en fin dag.

Lev idag just nu, igår finns inte här och morgondagen den kommer först imorgon.

19622715_10154927958284296_1819911874_n

Carina Ikonen Nilsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s