Då bor Husvagnen äntligen där den ska bo.

igår vart vi för fösta gången  riktigt riktiga campers, Fast till en början vart det endast badgäster. Maken köpte igår en dator som han var tvungen att starta upp vilket han gjorde hemma.  Där är tryggare internet.  Dottern kom och hämtade mig och lillgrabben för att vi skulle till vår Camping i Bengtsfors. Vi hade med badkläder, saft och kaffe. melonskivor och ananas.  Pratade med campingägaren om vilken plats vi skulle ha, Vi fick en förstaplats med tillhörande vattenkran. Precis vid backen ner till sjön.

Efter att vi badat en stund åkte vi till stan för att äta mat.

19554632_10154702301543341_8777360615304198293_n

Favorit restaurangen Fred hade buffe. Dyrt vart det kanske men gott. Kina mat är gott och här i Begntsfors är den extra god. Fast inte alltid. Om man väljer från menyn kan det vara si och så med maten buffen brukar vara god. När Maken kommit upp och installerat  vagnen, då jag plockat ordning på lull-lull et så spelade vi  Minigolf.  Inte min gren. Maken vann självklart, dottern kom två och jag och lillkillen  tog jumboplatserna.

Mycket mygg och knot vart det ute så efter minigolfen  blev det en kväll i husvagnen. Dottern åkte hem till sig medans vi andra gick in och hade husvagnsmys. Inte förtältsmys. I år ska vi skippa förtältet och vara riktigt campare.  Fälla ut markisen när det tillåter.  Sånt tillåts när det inte blåser för mycket.

Himlen är oskyldigt blå, idag lär det bli bad och sol. kanske åker vi iväg en stund på eftermiddagen. Vi har lovat lillkillen Dollarstore. När vi åkte till Norrland åkte vi förbi en fem sex stycken och varje gång frågade han om vi kunde gå in och kolla. Då hade vi ursäkten att det är dumt att göra på uppresan.  När vi åkte hem från Norrland var det midsommardagen och då stängt. Nu får det bli att vi håller det löfte vi gav då.

Lev idag just nu igår finns inte längre kvar och morgondagen den är här först i morgon.

Ha en fin fin dag.

19622715_10154927958284296_1819911874_n.jpg

Carina Ikonen Nilsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s