En morgon i Årjäng

Godmorgon, en vecka kvar på semestern ännu känns det lugnt och skönt och semesterångesten har inte hunnit i kapp mig. Kanske gör den det inte heller. Just nu sitter jag på Sommarvikscamping och njuter av morgonen. Campingen är femstjärnig jag tänker allt när jag campat klart kolla om den är värd sina stjärnor.  Men då får den ju träningsoveraller.  Vid det service hus som vi bor närmast vilket är Bodils hus är jag jätte nöjd med, rent och snyggt och duschar och toaletter är egna du behöver inte stå och duscha med andra.  Skötrummet är som på Dafrö. men små toaletter och bad och dusch. Otroligt många fina lekplaster för bar finns där och mycket aktiviteter. idag visar sig solen från sin bästa sida och  stranden väntar ser inbjudande ut med  solstolar och annat.  Campingvärdarna springer redan runt här och städar för fullt.

Vi hade innan kollat på betyg som andra  gäster hade lagt om campingen. Det var rent utsagt dåliga från början till slut. Någon hade klagat på att det vart väsen här andra hade klagat på platserna  som var ojämna mm.  Betygen vi läst gjorde att vi tog oss en funderare på om vi verkligen skulle ge oss av.  Just nu känner jag mig nöjd med beslutet att vi  ville ge det en chans, att vi  skapade oss en egen uppfattning. För  ännu så länge tycker jag att det vart ett klokt beslut. Ett riktigt bra beslut.Ikväll är det musiktävling i restaurangen och maken har bestämt att han ska vinna den :). Vi får väl se hur det blir med det.  Fast han är rätt grym på det här med musik faktiskt så jag ska inte säga något illa.

Nej nu ska det till mera kaffe för mig och min morgon. en fin dag och  möjligheter vill jag ge er. Men inser att det kan vi bara ge oss själva. Det gäller att välja och  de val vi  väljer idag ger oss kvaliteten på dagen. Vi till och med kan välja våra känslor.

Lev idag just nu, Igår finns inte kvar och morgondagen har vi först i morgon11822807_10153034339158341_1989290025924154281_n.

Carina Ikonen Nilsson

Carina Ikonen Nilsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s