Vi har landat och loggat in på CC campingen Löt.

Jaha då har vi landat på den första campingen och blev vi besvikna? Nops! Inte en sekund av besvikelse. ´Vilken camping helt underbar med badplats och allt. 40 mil åkte vi idag nu har vi då landat i Strängnäs. Här har jag aldrig varit innan. Men kan redan tänka mig en dag eller flera just här och till och med åka dom 40 milen igen.  Närheten till Stockholm var ju syftet med denna campingen men nu finns det flera plus.

DSC_0290 Utsikten är ett av plusen.  Att lägga till var väl så där och platsen är tyvärr inte platt och fin. Men vad gör det när det är så fint? dessutom är det ju maken som lägger till och höjer upp vilket han alltid gör galant så visst  makens lite svårt att lägga till får ju säkerligen vara med i betyget men där efter är det bara bra betyg.   Rent och snyggt är viktigt för mig och många andra och här finns då inget att klaga på.  Att det är utspritt grillplatser gör inte ont och ser riktigt inbjudande ut. Skulle säkert om jag inte vart så trött som jag är nu proppsat på att vi  tänder en eld nere vid sjön för oj vilken underbar sjö och plats. Lite kallt är det i och för sig i Mälaren som är sjön vi ser. Men det utesluter ju inte själva lägerelden och sånt annat mys. DSC_0296

Visst är det vackert?

DSC_0300Nej nu ska g vara lite social med maken i stället för att sitta här och skriva. Betyg kommer sedan när vi upplevt klart på denna här  campingen som heter Löt ligger i Strängnäs och är en CC camping.

Ha en fin kväll…

Carina Ikonen Nilsson

Carina Ikonen Nilsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s